2022

Το παρούσα 5όροφη οικοδομή έχει δομηθεί σύμφωνα με τα standards που ορίζει η ενεργιακή κλάση Α++ δηλαδή η κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας να είναι  μικρότερη του 16% του Κτηρίου Αναφοράς του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (ΚΕΝΑΚ)

H μελέτη κατασκευής υιοθετεί σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές, αξιοποιώντας στο μέγιστο το διαθέσιμο χώρο, δίνοντας έμφαση στην άνεση και τη λειτουργικότητα. Επιλέχθηκαν μεγάλα ανοίγματα για επαρκή φωτισμό και αερισμό με μεγάλους εξώστες, προσβάσιμους από κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός έγινε με στόχο την κατάταξη του κτιρίου σε κορυφαία ενεργειακή κλάση. Εγκαταστάθηκαν ατομικοί λέβητες φυσικού αερίου (θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης), ενεργειακά τζάκια, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες και τοποθετήθηκε θερμομονωτικό κέλυφος σε όλο τον όγκο του κτιρίου για την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών.

Πρόκειται για ένα κτίριο με σεβασμό στο περιβάλλον και στους κανόνες της αστικής δόμησης στην περιοχή, με διάθεση να προσφέρει μία ποιοτική κατοίκηση στους ενοίκους, στο όμορφο περιβάλλον της τοποθεσίας αυτής

Το όνειρό σας.. Η πρόκλησή μας!!!

Η ανακαίνηση για εμάς είναι πάντα μια καστευαστική πρόκληση.