Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Ο χρόνος ειναι ο μεγαλύτερος εχθρός στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Κάθε εργασία μας, σχεδιάζεται προσεκτικά αναλύοντας εξωτερικούς παράγωντες. Πχ στα νησιά υπάρχει μεγαλύτερη υγρασία οπότε τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικά απο εγκαταστάσεις που φτιάχναμε σε κάποια ορεινή περιοχή.

Η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας είναι η τρίτη πιο σημαντική εργασία στις εργασίες ανακαίνισης ενός σπιτιού κι αυτό γιατί περιλαμβάνει την επισκευή ή αλλαγή των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης. Τα υδραυλικά δίκτυα ενός σπιτιού είναι η βασικότερη αιτία για την δημιουργία υγρασίας σε τοίχους και οροφές και την καταστροφή ντουλαπιών και ξύλινων δαπέδων.

Γι αυτό το λόγο, σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού, γίνεται πρώτα απ’ όλα έλεγχος των υδραυλικών δικτύων και μετά επισκευή των προβληματικών σημείων ή αν χρειάζεται, αλλαγή όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Οι σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης υπόκεινται σε μεγάλη φθορά με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να δημιουργηθούν ρωγμές ή και σπάσιμό τους, το οποίο δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό, μιας και οι σωλήνες βρίσκονται μέσα στους τοίχους ή κάτω από τα δάπεδα. Αν θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο ή την κουζίνα σας και να τοποθετήσετε νέα πλακάκια σε τοίχους και δάπεδα, τότε πριν τοποθετηθούν τα καινούρια πλακάκια, γίνεται οπωσδήποτε έλεγχος των υδραυλικών δικτύων.

Το όνειρό σας.. Η πρόκλησή μας!!!

Η Mali Constructions είναι εδω για να δημιουργίσει ένα σωστό υδραυλικό δίκτυο.